(067) 900-43-41
(073) 900-43-41
ПН-НД 10:30-21:00
Меню
Нове меню:
Зона безкоштовної доставки
0 грн.
Порція сирої рисової локшини вагою 100 грамів містить 364 кілокалорії, а її енергія складає 1524 кДж.
Калорійність і енергетична цінність вареного продукту залежить від способу приготування та від кількості і видів інгредієнтів, що додаються до страви.
Рисова локшина з'явилася ще за часів династії Хань до нашої ери, після чого стала одним з найпопулярніших продуктів китайської кухні. Вважалося, що саме цей продукт був джерелом сили і терплячості китайських воїнів, оскільки він забезпечує м'язи необхідною енергією і зміцнює нервову систему. З тих пір рисова локшина набула популярності в Китаї, Японії, В'єтнамі та інших східних країнах. Кожна господиня мала свій спосіб приготування цього продукту, який зберігався в секреті.
Класична рисова локшина створюється з рисового борошна, води і солі. Приготоване тісто розділяють на частини. Для формування локшини використовують метод екскузіі або випарювання. Чим довше вона виходить, тим краще. Локшина може мати форму смужок, ширина яких коливається в межах 2-30 мм, або створюватися у формі тонких ниток. Залежно від складу вона буває білою або напівпрозорою, а також поділяється на види:
Рисова локшина, яку можна придбати в багатьох супермаркетах, має певні особливості приготування. Оскільки продукт дуже крихкий, його рекомендується варити у великій ємності, де він вільно поміститься. Локшину не варять, оскільки вона швидко перетворюється в кашу. Її заливають окропом і витримують в залежності від розміру. Якщо її ширина становить 2 мм, її тримають в гарячій воді 7 хвилин. Більші смужки локшини витримують максимум 10 хвилин.
Часто рисову локшину смажать для приготування страви пад тай. Попередньо її замочують у теплій (не гарячій!) воді. Її можна обсмажувати разом з м'ясом, овочами, креветками та іншими продуктами.
Рисова локшина може вживатися гарячою або холодною. Її часто подають з овочами або м'ясом. Також продукт застосовується в якості одного з інгредієнтів багатьох страв.
Рисова локшина застосовується для приготування багатьох страв, які дуже популярні у великій кількості країн.
Якщо ви проживаєте в Києві і бажаєте замовити локшину, приготовлену за різними рецептами, вам достатньо звернутися в нашу компанію TainaBox. Користуючись нашими послугами, ви зможете уникнути стомлюючого готування, і в той же час порадуєте себе і близьких вам людей смачними азіатськими стравами. Щоб замовити рисову локшину в Києві, вам достатньо зателефонувати нам за телефонами, вказаними на сайті. Ми використовуємо власну службу доставки, завдяки чому доставка їжі буде максимально швидкою.
Супер знижка
Доставка замовлень з 10:30 до 21:00 Ви можете оформити замовлення зараз та вказати час доставки Ми вам зателефонуємо зранку після 10:30.