Локшина зі свининою - доставка по Києву

Історія

Як відомо, локшина, так само як і рис, традиційно вважається національним надбанням Азії і має величезну популярність далеко за межами своїх рідних країв. Сьогодні все більше і більше людей закохуються в оригінальність японської кухні, з її самобутніми і надзвичайно смачними стравами на кшталт усіляких супів і салатів.

Особливо популярна останнім часом так звана паназійська кухня . Напевно вам, як і мені в перший раз, стало цікаво і захотілося дізнатися побільше про особливості даного напрямку в кулінарії. Ви швидше за все повинні були вже спробувати яєчну локшину, локшину удон або ж локшину з свининою , які ви звичайно ж можете замовити в нашій службі доставки їжі. Так ось, подібні страви і є одними з найяскравіших представників паназиатской кухні.

Багато людей на півдні Азії (особливо в Японії, батьківщині локшини, в Китаї більш популярним є все-таки рис), готують всілякі різновиди локшини на постійній основі, буквально кожен день! Локшина як страва хороша тим, що її можна комбінувати з чим завгодно і як завгодно.

По-перше, це і традиційна друга страва. Але й у той же час її в рівній мірі використовують як першу страву замість звичних нам макаронів в супах і бульйонах.

По-друге, локшина це гарнір, який можна заправляти всілякими овочами, комбінації яких можуть бути абсолютно різними! У нас ви можете замовити локшину з свининою, прозору локшину, локшину удон, яєчну локшину або ж собу зі свининою - практично на будь-який смак!

Приготування локшини

Вдома ви можете самі спробувати приготувати локшину зі свининою, наприклад, мені дуже подобатися удон. До складу удона входять особливі сорти пшеничного борошна, далі додають воду і сіль за смаком. Удон також вживають із овочами та м'ясом, часто використовують в супах з морепродуктів. Курятина, або ж свинина в маринаді з овочами - відмінна ідея як для сніданку, так і для обіду або вечері.

Так ось, приготування. Виберіть будь-яке м'ясо, яке вам ближче до серця: це не обов'язково повинна бути свинина, якщо ви більше любите курку, беріть її. Додайте овочів до смаку. Звичайно, в нашому випадку чим більше, тим краще, по можливості використовуйте все, що є в холодильнику, хоча ви можете залишити лише моркву з цибулею. Як на мене, це основні інгредієнти, необхідні для надбання стравою особливого смаку. Багато хто вважає, що локшина смачніша, коли в ній є трохи перцю чилі. Якщо ви відноситеся до цих людей, просто дрібно наріжте перець, можна його злегка обсмажити і сміливо додавайте в блюдо.

Фантазуйте, як можете! Я закликаю взагалі не дуже дотримуватися рецепту, робіть все за своїм смаком і залишитеся задоволені.

А ви знали?

  • В Азії при застуді люди готують гарячий суп з локшини як ліки для самолікування. Візьміть собі на замітку!
  • Як з'явився удон? Кажуть, рецепт привіз з Китаю священик-буддист Кукай, кажучи що це їжа для розуму, тіла і духу.

Енергетична цінність

Склад на 100 г продукту:

  • Калорії: 85.6 ккал.
  • Білки: 2.7 г
  • Жири: 4.1 г
  • Вуглеводи: 9.2 г

Не знали, як провести вечір? Ви можете запросити друзів, замовити локшину в службі доставки, і повірте - ніхто не залишиться голодним, тож вечір у будь-якому випадку вдасться!


-50% на кожну другу страву!*

Приємна знижка.

НОВИНКА
Рисова локшина зі свининою  Склад:
Рисова локшина, свинина, брокколі, цвітна капуста, кукурудза бейбі, яйце ...
350г. 400 г.
190 грн.
НОВИНКА
Прозора локшина зі свининою  Склад:
Прозора локшина, свинина, цибуля ріпчаста, капуста білокачанна, квасоля ...
350г. 400 г.
172 грн.
НОВИНКА
Яєчна локшина зі свининою  Склад:
Яєчна локшина, свинина, яйце куряче, печериці, болгарський перець, чорний ...
350г. 400 г.
169 грн.
Удон зі свининою в соєво-імбирному соусі  Склад:
Локшина пшенична, свинина, цибуля ріпчаста, капуста білокачанна, квасоля ...
350г. 400 г.
172 грн.