(067) 900-43-41
(073) 900-43-41
ПН-НД 10:30-21:00
Меню
Нове меню:
Зона безкоштовної доставки
0 грн.
Попри те, що удон є популярною стравою азіатської кухні, страви з цієї локшини можно спробувати і в Україні. Можна купити удон у вигляді напівфабрикату (суха локшина в упаковці) і самостійно приготувати вдома за одним з популярних рецептів. Але також можна замовити доставку локшини удон у вигляді вже приготованих страв. У кожному великому місті є декілька служб доставки, які можуть приготувати та доставити страви з удона вам додому або в офіс.
Доставка локшини в Києві здійснюється різними компаніями, але лідерами є:
Удон - це один з видів локшини, що готується з пшеничного борошна. Традиційно цей вид локшини найбільш розповсюджений і популярний в Японії.Для приготування використовується тільки пшеничне борошно, вода і сіль. Тісто формується у вигляді довгастих тонких циліндрів діаметром 2 - 4 мм. Колір локшини, в залежності від використовуваного борошна, може бути від білого до брудно-білого або навіть сірого.
Приготування удону доволі просте - локшину треба відварити. В залежності від рецепту і страви додаються інші інгредієнти. Найчастіше удон подається у вигляді супа з бульоном або ж як локшина с додаванням м'яса, морепродуктів або овочів.
В 100 грамах сирого продукту міститься 337 кКал або 1410 кДж
В залежності від способа приготування і доданих інгредієнтів, калорійність готового продукту буде іншою.
Наш шеф-кухар готує удон за кращими азіатськими рецептами. Найбільш популярні страви, які найчастіше замовляють наші клієнти, це:
Також існує безліч рецептів приготування локшини удон
Удон - найбільш ситна локшина з усіх видів локшини. Перетравлюється вона дуже швидко, але в той же час в організмі встигають засвоїться багато корисних речовин, які в ній містяться. В першу чергу це вітаміни B1, B2, B5, B6. Мінерали - калій, кальцій, селен, марганець, залізо, сірка і йод.
Супер знижка